joi, 10 martie 2016

Mucenici si/sau divort

Aseara, pe 9 martie mai precis, dupa servici, ma pregateam sa ma duc la piscina ca tot omul sarit de 30 de ani si cu celulita pe cur.
Apoi am citit pe punga cu mucenicii lasati in dulap de vreo 3 ani, ca expira de fapt in 2017! Totul s-a schimbat, a fost asa ca un moment de revelatie ca in filme cand simti intr-o ridicatura de spranceana ca destinul personajului va lua o intorsatura neasteptata.
Eurika, fericire, bucurie, sarit in sus, sunat prieteni sa sarbatorim!

Am sunat inclusiv pe un amic, Catalin, care a zis ca ar sarbatori mancand din mucenicii respectivi. Boon, zis si facut, am fugit sa iau paine (nu ca ar merge cu mucenici, aia era ca plan B), m-am pus pe pregatit, sa fac si-o tocanita daca tot pusesem sortul (deh, cost de oportunitate), cand suna telefonul, era sotul, ca e mare meci Chelsea-PSJ si eu platesc un canal special pe care e meciul ala, poate trece si el sa vada meciul? (casa in care locuiesc fiind cam a lui)

Deh, inima larga, i-am zis sa vina dar sa noteze ca am invitati, dar e ok.

Intre timp a venit si amicul roman, care cand a aflat ca vine sotul, si-a sunat gagica si a racnit in telefon: "Raluca, e o ambuscada, inca ai timp sa scapi!!"...

Ea a venit totusi, a venit si sotul apoi, si s-a incins o petrecere ca de oameni care divorteaza asa, am dat iama in tocanita, care a iesit delicioasa, in schimb amicii din Galati s-au cacat in mucenicii bucuresteni ca sunt ca supa alfabet si la ei in Moldova e un mucenic mare cat factura la gaze pe timp de iarna si cu mult mai delicios.
Abia s-au atins de ai mei in scarba asa. Mie mi-au placut.

Raluca i-a explicat sotului ca ciorba aia care seamana a muci e de fapt o prajitura. A parut perfect lamurit francezul.

Apoi au plecat, am ramas cu sotul, care a stat pana la 2 dimineata sa-mi spuna ce nenorocite sunt frantuzoiacele si nici macar sa danseze nu vor, el care e asa un petrecaret!
Mi-a povestit si cum a alunecat pe o « pata de lichid » la discoteca, si si-a rupt umarul. Umarul ca umarul ca se repara, dar mi s-ar parea relevant de stiut ce era lichidul ! Pentru ca ok esti fraier sa aluneci dar e o diferenta daca ai alunecat pe cola, pe sampanie, pe urina sau pe voma.
Neelucidat inca acest mister.

Asa ca asta a fost seara mea complet supra-realista, am facut si-o poza de cat de supra-realista mi s-a parut!



Trebuie sa va povestesc si de asta vara cand a venit sotul cu un semn de pace pentru o eventuala impacare (tot in divort eram, dureaza ani aici la Francia)

Asta vara pe 22 iunie era aniversarea noastra de doi ani de la nunta romaneasca, noi oameni nostalgici in ciuda balacarelii cu divortul, ne-am urat aniversare fericita prin sms-uri, el m-a intrebat daca vreau sa-l vad, eu i-am zis ca de ce nu, dar as vrea ceva romantic J un divort romantic cum ar veni !

Si n-a mai raspuns nimic, a venit seara la 23h30, cu o bocceluta  pe care a desfacut-o tacticos si din ea a scos...o veioza!!
Dinaia stil bulgare de sare portocoliu care cica cu cat o folosesti cu-atata se consuma. Atata ca veioza era de la el din camera (de la casa lui ma-sa unde locuieste in prezent), si cica mi-o adusese ca un fel de dar PLUS ca sa faca ambianta romantica cu ea :)
L-am intrebat daca a vanat-o sau ceva, adica daca mi-a adus-o ca pe o ofranda, si cica da, ca mai era una in camera dar el a ales-o pe asta!!

Dupa care l-a sunat un prieten si-au inceput sa vorbeasca despre sfaturi si procedee prin care ar putea sa-si rada coaele fara dureri si mancarimi ulterior rasului.

Iar eu in timpul asta imi taiam unghiile de la picioare.
Romantism profund.
Viata e kitch chiar si-n momentele de durere sau de bucurie.

Iar partea cea mai amuzanta cu lampa aia, e ca acum cativa ani am primit una la fel de la fostii colegi de la servici, si am detestat-o atat de tare ca am lasat-o pe acolo!! Ma urmareste!!

Lampa de la sot este actualmente intr-unul din dulapurile din curte, e pusa bine, le face ambianta romantica soriceilor!
  
Morala acestor povesti ? Diseara ma duc la piscina :)

4 comentarii:

  1. Hai ca esti tare Dana! Mi-a placut mult povestea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ca te-ai dus la piscina:))))
    Mona.

    RăspundețiȘtergere
  3. Numele meu este Marleen Baerveldt, formular, Brașov, România. După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta, până când m-a părăsit definitiv și m-am mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Osagiede poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o vrajă Love pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Osagiede. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Osagiede caster vrăjitor real și puternic, pe care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată e-mailul său de contact la: doctorosagiede75@gmail.com sau whatsapp la +2349014523836
    sau viber +2349014523836

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când soțul meu de șase ani, m-a lăsat să fiu cu o altă femeie. Am plâns și am suspinat în fiecare zi și nopți, până mi-a fost atât de rău încât am venit pe internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui vrăjitor minunat care o ajută pe o doamnă numită Adina-Ioana Vălean, să-și refacă casa, și am decis să o încerc, așa că îl contactez pentru ajutor și el îmi aruncă o cutie de ortografie de dragoste pe care o folosesc ia-mi soțul înapoi, iar acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun oamenilor de acolo, pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze foarte mult, i-ați ajutat pe oameni să-și recâștige dragostea, este ideal că am publicat acest lucru într-un ziar local pentru Dr. Amiso, în alții pentru a aduce mai mulți clienți la el, el merită mai mult decât acesta, iar lui recompensează-i sigur. este vorba despre probleme sau relații de sănătate, cancer sau divorț, sarcină sau recuperare a datoriei, HIV sau orice virus, nu mai plânge, contactați-l pe herbalisthome01@gmail.com 0r whatsapp pe +2349045238817. el este singurul răspuns la toate problemele dvs. Testate și de încredere, de încredere 100%.

    RăspundețiȘtergere