joi, 9 august 2012

Pungile

Astazi am sa atac un subiect de interes national : pungile.

Ideea mi-a venit ieri pe cand faceam ordine.

Stiti cand veniti de la piata/ supermarket/ shopping? Lucrurile pe care le luati sunt in pungi. Dupa ce desfaceti balamucul, ce faceti cu pungile? LE PASTRATI desigur. Toti le pastram.

Se intampla ceva in creierul uman cand vezi o punga si-ti spui: ‘Nu, nu, in nici un caz n-o arunca, tine-o ca NU SE STIE’. Nu se stie ce ?!

Astfel ca depozitam pungi peste tot, in diverse cotloane ale casei, sub birou, in sertare, in bucatarie, in hol, peste tot unde exista un mic spatiu el va fi ocupat de pungi pentru argumentul asta tare de ‘nu se stie’. Toata casa devine o PUNGA.

Toata omenirea e colectionara de pungi. Eu zic ca ar trebui sa scriem asta si-n CV la hobby-uri: ‘tin pungi’. Daca am putea revinde aceste colectii, va garantez ca am fi toti pe un yacht in acest moment ! (si nu acelasi yacht!)

Daca cumva ai nevoie de o punga la un moment dat, ori nu vei gasi nici una (eu zic ca ele conspira, ca timp au !!), ori orice punga vei gasi nu va fi de marimea sau largimea suficienta. Sau pute si e plina de firmituri (astea-s pungile rebele care lupta pana la moarte !)

Asadar ieri, facand ordine si neavand nevoie de ele, dadeam de pungi peste tot. La un moment dat mi s-a pus o pata neagra pe creier si le-am aruncat in masa. Sa nu mai fie nevoie de ele, sa piara pungile si sclavismul la care suntem supusi din cauza lor !!

Seara aveam evident nevoie de o punga si a trebuit sa caut in gunoi (macar stiam unde le pot gasi si facusem si inventarul)

Eu cred ca pungile au o personalitate a lor si s-au saturat sa fie folosite. Vor drepturi. Vor o pozitie mai buna in casa si putina recunostinta . Cand lumea intreaga isi va da seama de asta, ele vor fi gasibile, curate si de marimea potrivita.

Pana atunci insa mai avem de tras si de jucat v-ati ascunselea cu ele, ca sunt si jucause ale naibii !


                                                     
                                                     Revolutia pungilor!



                                         O colectie mai impresionanta ca a mea!

Un comentariu:

  1. Un cunoscut impacheteaza pungile in triunghiulete; am preluat si eu ideea si o practic ocazional. Am un sertar plin cu triunghiulete colorate (http://www.youtube.com/watch?v=cidF66-LXng - ideea merge pentru tot felul de pungi). Luminita

    RăspundețiȘtergere