vineri, 12 octombrie 2012

Inegalitatea dintre femei si barbati


Fac postul asta pentru ca tot imi sar feministele in cap ca nu-s de partea lor. Ma eu sunt, dar nu cred ca femeile si barbatii sunt egali :)

De la natura nu suntem egali, ei sunt invadatorii si fizic, noi alea fragile…si cu-atat mai bine ca nu suntem egali, avem roluri diferite, noi dam viata, ei intretin cuibul (sau ma rog, ar trebui), n-ar fi bine daca am avea acelasi sarcini de indeplinit, ne-am sari in cap. Va imaginati cat de antipatici ar fi barbatii gravizi?

Si-n plus, feminismul n-a facut decat sa ne complice viata, noua femeilor, acum nu ne mai ocupam doar de copii, ci si de joburi, casa, ramas in forma, pastrat barbatul sedus, etc. Si pe langa toate astea trebuie sa platim si nota la restaurant in numele feminismului. Ei dracie!




Ca sa-mi intaresc spusele, am facut o lista cu ce este foarte dragalas la femei si extrem de ridicol sau rizibil la barbati. Dovada ca nu suntem egali.

Mancatul cu pofta. O femeie care mananca cu pofta si uita sa respire e dulce (cand nu e obeza), un barbat care mananca cu pofta arata a porc grobian…

Ramasul doar in sosete- o femeie doar in sosete e extrem de sexy, un barbat doar in sosete cu o chestie care atarna pe el fara tinta, e extrem de ridicol. Iti vine sa-i oferi repede un prosop.

Studiatul porilor sau a imperfectiunilor de pe fata. O femeie care se zgaieste in barbie si face o drama ca are un por deschis e perfect natural, (si e chiar cazul sa faca o drama, cum de-a asteptat atat ?) un barbat care face acelasi lucru e gay. Sau foarte efeminat !

Vorbitul mult. O femeie care trancaneste e o femeie normala. Un barbat care bate apa-n piua are o problema si e cicalitor, nici prietenii de acelasi sex nu-l suporta. 

  Shoppingul- o femeie care adora cumparaturile e o contemporana cu simt estetic. Un barbat care adora shoppingul e gay.

Sensibilitatea la boli. O femeie care se plange de dureri si e des bolnava e o femeie vulnerabila. Un barbat care se plange si e bolnav din orice e un barbat care te calca pe nervisori.

Frigul. O femeie careia ii e frig tot timpul e o femeie friguroasa, ca celelalte 98% reprezentate ale acestui sex. Un barbat caruia ii e frig tot timpul…parca l-ai incalzi cu doua labute peste ceafa.

Frica. O femeie careia ii e frica de insecte/ soareci, etc. e o doamna eleganta si fragila. Un barbat caruia ii e frica de insecte/ soareci etc…pai tot o doamna eleganta si fragila.

Grasimea- o femeie care se vede mai grasa decat este, e o femeie perfect normala. Un barbat care se preocupa si discuta despre cum s-a ingrasat...ar face bine sa faca abdomene in loc sa piarda timp cu bla-bla-ul.

Fuga de bricolat. O femeie care nu vrea sa bricoleze e o femeie care nu e camionagiu. Un barbat care nu vrea/stie sa bricoleze…no good. Nu e sexy deloc.

O femeie care se gandeste sa-si schimbe meseria la mijlocul vietii e extrem de perseverenta, de admirat . Un barbat adult care inca se cauta, pune in primejdie viitorul copiilor.

Parcatul. O femeie care nu stie sa parcheze e ca un hipopotam care nu stie sa danseze salsa. Perfect acceptabil. Un barbat care nu stie sa parcheze…ce loser, nu-mi dati numarul lui !!

Pasiunile. O femeie fara pasiuni are copii. Care sunt pasiunea ei. Un barbat fara pasiuni… asadar n-are nimic de zis.

Ambitia. O femeie fara ambitie se poate marita un un barbat care-o scoate din rahat (daca arata bine, ceea ce ne zice ca tot a avut ceva ambitie s-arate bine !). Un barbat fara ambitie…e inca celibatar si are 59 de ani.

Gata, ma opresc aici ca sa nu ziceti ca sunt rautacioasa. Data viitoare o sa scriu despre ce e prefect acceptabil la barbati si deloc acceptabil la femeie. In opinia mea desigur 







Un comentariu: