luni, 31 decembrie 2012

Ce-mi doresc de la Anul Nou

In fiecare an de Revelion ma apuca o nostalgie blegoasa.

Parca cu cat imbatranesc cu atat e mai blegoasa.
Nu mai fac bilanturi dar tot ma gandesc cum a fost anul…

Cand eram mai tanara ma pregateam, credeam in traditii, superstitii si toate vorbele babelor basinoase. De exemplu imi puneam chiloti rosii sa am noroc in dragoste. Asta am facut-o de la 18 la 26 de ani. Cand am incetat sa-mi mai pun chiloti rosii in seara de Revelion am cunoscut si-un tip normal, pe strutztul. Aveam asadar 27.

Inainte imi umpleam buzunarele cu bani de Anul Nou. Nici in asta nu prea mai cred, ca m-au prins vreo doua revelioane fara o letcaie si n-am murit de foame.

Cu imbracatul frumos incep sa cred…ca anul trecut am petrecut revelionul in pijama si a fost un an de tot rahatul (mai putin cererea in casatorie).
Anul asta de Revelion ma aranjez bine, ca cine stie !

Ce-mi doresc pentru anul care vine ?

Pai, un job cat de cat stimulant intelectual (si nu unde iti petreci zilele facand tabeluri excel si fantasmand la cum iti vei taia venele imediat ce mai bagi o functie…), intr-un cadru cu oameni inteligenti si nu rigizi si fara umor...

Cand spun la interviuri ca-mi doresc sa lucrez cu oameni inteligenti nu ma mai suna nimeni dupa. De ce oare simtul comun deranjeaza asa de tare ? Adica e logic, nici n-ar trebui s-o spun ! Dar chiar asta e motivatia mea principala (pe langa salariu, dar asta n-avem voie s-o pronuntam, ca doar muncim pentru glorie, nu cumva sa vrem sa supravietuim…). 
Asta cu oamenii inteligenti e ca si cand as spune ca-mi doresc sa ies cu un barbat care nu e impotent…

Imi doresc sa nu mai ploua atata la Paris ca vom termina cu totii prin a ne arunca in Sena.

Sper ca toata famila si prietenii mei sa fie sanatosi si sa aiba noroc (pentru ca am constatat ca fara noroc degeaba esti scolit si fin, daca n-ai sansa iti poti baga eruditia fix in cur)
Le doresc de asemenea sa se simta iubiti si sa fie darnici (prietenii mei apropiati sunt toti darnici : Mihnea, Ilu, Madalina, Ana, Cristiana)

Imi doresc ca strutztul sa nu-si mai rataceasca mobilul pentru ca toate weekendurile pierdem un timp enorm cautand de nebuni telefonul. Am castiga ani buni pe termen lung.
Imi doresc  sa ma entuziasmez de mai multe lucruri pe lume decat e cazul acum… si sa nu ma mai dezguste umanitatea cum o face azi…

Sper ca in general oamenii sa nu mai fie asa de rai, asa de lacomi, asa de lipsiti de bun simt si atat de superficiali. Desi nu cred ca se va intampla in 2013.

Imi doresc sa nu uit sa savurez o muzica buna, sau o carte profunda, sau un om interesant.

Si poate sa pun pe roate si un bebelus, ca sa regasesc puterea de a ma entuziasma macar din egoism (pentru ceva ce am creat eu…). Iar daca nu, macar sa fie solduri mari la Feragamo si la Prada !

Va doresc la toti un an nou excelent si sa vi se indeplineasca toate sperantele ! (deh, ce spera tot omul: sa dati tunuri, sa castigati la loto sau sa mosteniti 100 de hectare de pamant de la o matusa necunoscuta. Si desigur sa deveniti faimosi, se-ntelege!)




10 comentarii:

  1. La mulţi ani şi un an aşa cum ţi-l doreşti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani Irina!! Sa ai un an nou minunat, plin de noroc si succese! Si poate nimeresti pe la Paris sa ne vedem!!

      Ștergere
  2. La mulți ani și tot ce-ți/vă dorești/doriți! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani! Un an nou de la excelent in sus! Si cu multe postari si si mai multi cititori!

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine cam tarziu (eu citesc mai greu) dar..multumesc pentru urari. Sper sa ti se implineasca tot ce iti doresti si poate un pic peste.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  4. Sunt Jennifer, trebuie să fac cunoscută această mărturie tuturor, am fost la alți jucători de vrăji fără să văd niciun rezultat. Tocmai mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit tot ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a plecat timp de un an și am mers peste tot și alți jucători de vrăji pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat White După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un telefon de la el. Vrajile sale au făcut minuni, iar soțul meu a revenit plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și ca eu să-l accept înapoi. trimis la mine și întreaga mea familie .. Și acum sunt încă o dată o femeie veselă. Vă mulțumesc foarte mult Dr. White Pentru toți cei care caută un jucător de vrăji adevărat, trebuie să-l contacteze pe Dr. White On (wightmagicmaster@gmail.com) SAU îl puteți contacta direct pe Whatsapp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere